Zakelijk

Praktische informatie

Gezellig, compleet verzorgd en toegankelijk

Een sfeervolle ruimte huren? Bij Stadstuin Theresia ben je aan het juiste adres. Of je nu eenmalig een vergaderzaal nodig hebt voor een dagdeel, of structureel op een vast tijdstip een activiteit van een uur wilt organiseren. In goed overleg is er veel mogelijk.

Nooit te veel betalen

Stadstuin Theresia vraagt een bescheiden tarief voor de verhuur van ruimtes. Dat maakt ons een aantrekkelijke optie voor (maatschappelijke) organisaties met een klein budget. En: wist je dat je Stichting Stadstuin Theresia ontzettend helpt door een ruimte te huren? Wij zijn een sociale onderneming, afhankelijk van inkomsten uit verhuur, om ons gevarieerde programma in stand te houden en te kunnen blijven ontwikkelen. Winst maken we niet, wij zetten al onze inkomsten in voor een betere buurt!

Volledig ontzorgd

Ook voor zakelijke verhuur geldt ons motto: zorgen voor en door de buurt. Wij verzorgen dan ook graag een versnapering als je een ruimte bij ons huurt. Onze gastheren en gastvrouwen zetten koffie en thee en verzorgen indien gewenst een ontbijt, snack of lunch. Onze accommodatie heeft zowel een bar als een volledig ingerichte keuken. Daarnaast hebben wij ook contacten met diverse Tilburgse horecaondernemers om iets lekkers op locatie te laten komen voor jouw gezelschap.

stadstuin zaal tmp
Naam ruimte
stadstuin zaal tmp 2

Kom eens kijken

Dus, Tilburgse ondernemer of maatschappelijke organisatie, wil jij jouw klanten, cliënten of collega’s eens in een andere omgeving ontvangen? Reserveer dan één van onze ruimtes. Kom gerust eens rondkijken. Of neem voor meer informatie contact met ons op.