Zakelijk

Ruimte huren

Het buurthuis van Stadstuin Theresia biedt volop ruimte voor sociale ontmoetingen, vergaderingen en brainstorms. Ook zakelijk.

Tuinatelier

Een ruimte van 38 m2, met eigen voorzieningen en direct uitzicht
op en toegang tot de stadstuin. Het Tuinatelier is voornamelijk bedoeld
voor (structurele) verhuur.

Paviljoen

Het Paviljoen van 48 m2 was vroeger de lerarenkamer van de basisschool die op onze locatie gevestigd was. Het is nog steeds een gezellige ontmoetingsruimte – nu mét bar – voor uiteenlopende sociale activiteiten, vergaderingen of lezingen. Momenteel is het de plek waar diverse van onze programmaonderdelen plaatsvinden, waaronder het PaviljoenPodium en de inloopuurtjes. Er zijn diverse dagen of dagdelen (structureel) beschikbaar voor vrije invulling.

Wijkkantoor

Direct naast het Paviljoen ligt een werkruimte van 21 m2. De ruimte is door middel van een deels glazen wand afgescheiden van het Paviljoen, dus er is een vrije doorkijk. Deze ruimte is langdurig verhuurd aan onze vaste partner Thebe. De Tilburgse zorginstelling gebruikt de ruimte als wijkkantoor.

Behandelkamer

Naast de hoofdingang van Stadstuin Theresia bevindt zich een bescheiden werkruimte van 6 m2. Deze ruimte is uitstekend geschikt voor 1 op 1 sessies (overleg, intake, massage, therapie etc.). De ruimte is al verhuurd aan meerdere therapeuten. Nieuwe verhuur gaat altijd in overleg met de huidige bezetters.

De Stadstuin

Een organisatie kan geen stadstuin heten zonder tuin. Een fraaie groenvoorziening – netjes onderhouden door onze eigen tuinclub, vol enthousiaste vrijwilligers met groene vingers – van ongeveer 400 m2. De buitenruimte van 20 x 40 meter is eigendom van de Stichting Stadstuin Theresia, maar de tuin is semi-publiek. In principe kan iedereen er tijdens openingstijden  in- en uitlopen. De tuin is ook af te huren voor activiteiten. Eventueel in combinatie met het Paviljoen.

Faciliteiten

Naast deze ruimtes beschikt het buurthuis over een volledig uitgeruste keuken en een (rolstoeltoegankelijk) toilet met douche. Overige faciliteiten zijn onder meer:

  • Een AED
  • Een oplaadpunt voor scootmobielen
  • Televisie
  • Wifi
  • Beamer
stadstuin zaal tmp
Naam ruimte
stadstuin zaal tmp 2

Kom eens kijken

Dus, Tilburgse ondernemer of maatschappelijke organisatie, wil jij jouw klanten, cliënten of collega’s eens in een andere omgeving ontvangen? Reserveer dan één van onze ruimtes. Kom gerust eens rondkijken. Of neem voor meer informatie contact met ons op.