Zakelijk

Ruimte huren

Het buurthuis van Stadstuin Theresia biedt volop ruimte voor sociale ontmoetingen, vergaderingen en brainstorms. Ook zakelijk.

Tuinatelier

Een ruimte van 38 m2, met eigen voorzieningen en direct uitzicht op en toegang tot de stadstuin. Bestemd voor langdurige verhuur. Het Tuinatelier is momenteel bezet door Spoedtest.nl, voor coronatesten op afspraak, bijvoorbeeld omdat u op reis gaat.

Paviljoen

Het Paviljoen van 48 m2 was vroeger de lerarenkamer van de basisschool die op onze locatie gevestigd was. Het is nog steeds een gezellige ontmoetingsruimte – nu mét bar – voor uiteenlopende sociale activiteiten, vergaderingen of lezingen. Momenteel is het de plek waar diverse van onze programmaonderdelen plaatsvinden, waaronder het PaviljoenPodium en de inloopuurtjes. Er zijn diverse dagen of dagdelen (structureel) beschikbaar voor vrije invulling.

Wijkkantoor

Direct naast het Paviljoen ligt een werkruimte van 21 m2. De ruimte is door middel van een deels glazen wand afgescheiden van het Paviljoen, dus er is een vrije doorkijk. Deze ruimte is langdurig verhuurd aan onze vaste partner Thebe. De Tilburgse zorginstelling gebruikt de ruimte als wijkkantoor.

Werkruimte

Naast de bezoekersingang van Stadstuin Theresia bevindt zich een bescheiden werkruimte van 6 m2. Momenteel is de ruimte verhuurd aan een massagesalon.

De Stadstuin

Een organisatie kan geen stadstuin heten zonder tuin. Een fraaie groenvoorziening – netjes onderhouden door onze eigen tuinclub, vol enthousiaste vrijwilligers met groene vingers – van ongeveer X m2. De grond is eigendom van de Stichting Stadstuin Theresia, maar de tuin is semi-publiek. In principe kan iedereen er tijdens openingstijden – dagelijks van tijdstip tot tijdstip – in- en uitlopen. De tuin is ook af te huren voor activiteiten. Eventueel in combinatie met het Paviljoen.

Faciliteiten

Naast deze ruimtes beschikt het buurthuis over een volledig uitgeruste keuken en een (rolstoeltoegankelijk) toilet met douche. Overige faciliteiten zijn onder meer:

  • Een AED
  • Een oplaadpunt voor scootmobielen
  • Televisie
  • Wifi
  • Beamer
stadstuin zaal tmp
Naam ruimte
stadstuin zaal tmp 2

Kom eens kijken

Dus, Tilburgse ondernemer of maatschappelijke organisatie, wil jij jouw klanten, cliënten of collega’s eens in een andere omgeving ontvangen? Reserveer dan één van onze ruimtes. Kom gerust eens rondkijken. Of neem voor meer informatie contact met ons op.