Kunt u deze mail niet goed lezen klik dan hier 

 Nieuwsflitszzzz

Hallo allemaal
Wederom een bericht van de Stadstuin Theresia met nieuwe, herhaalde en aangepaste nieuwtjes. Veel plezier met het lezen van onze Nieuwsflitszzzz en tot ziens in de Stadstuin.
Wijktheresia.nl
Kijk ook op de site van Theresia voor allerlei leuke activiteiten in de wijk de komende periode. Bijvoorbeeld de 'Dag van de Spoorzone' op 4 juni. De 'Garage sale' op 11 juni. 'Musical Sunrise' op 18 juni. En nog veel meer.
Graag heten wij u van harte welkom in ons Alzheimer Café in restaurant “De Refter” van Woonzorgcentrum Joannes Zwijsen aan de Burg. Brokxlaan 1407 te Tilburg. Ingang via de tuinpoort, rechts van het pand. De aanvang is om 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur. We sluiten om uiterlijk 22.00 uur.
Thema:    Mijn partner heeft dementie
De gespreksleidster interviewt de partner van een persoon met dementie.
Als je partner dementie heeft verandert geleidelijk je rol. Waaraan merk je deze verandering? Hoe ervaar je dat en hoe kun je daarmee omgaan? Waar kun je terecht voor advies en ondersteuning en wie in je netwerk is er voor jou en je partner?
Dit interview kan herkenning geven en ook vragen oproepen. Deze vragen kunnen na de pauze gesteld worden aan de partner van de persoon met dementie en aan de gespreksleidster.

Website:        https://www.alzheimer-nederland.nl/regios/midden-brabant
Facebook:      https://www.facebook.com/alzheimercafetilburg

 

Toffe Tuinen Weekend

Net als in 2022 doet de Stadstuin Tilburg weer mee aan de Toffe Tuinen route. Onze tuinmannen zijn alweer met de voorbereiding van de tuin bezig en zullen rondleidiingen in de tuin verzorgen. Andere vrijwilligers zijn aanwezig voor allerlei leuke dingen om met kinderen te doen te begeleiden.  Wij hopen op goed weer zodat we jong en oud kunnen verwelkomen in onze prachtige tuin. 
Zumba BBQ
¡Hola Buren!    Vier de zomer met de Estilo Latino Familie! 
Op zaterdag 17 juni van 17.00-21.00 organiseer ik een geweldig Zumba evenement: Zumba BBQ  Latin Party bij Stadstuin Theresia waar je gegarandeerd bij wilt zijn! 
De entree kost €25,- p/p. Tickets en info via Sonia: soniaestilolatino@hotmail.com     
WAT KAN JE VERWACHTEN
Super BBQ Eten: diverse soorten vlees. Inclusief sauzen, salades, stokbrood en benodigdheden. Voor vegan en halal mensen, graag van te voren aan geven, zodat ik het juiste eten kan kopen. Please let me know if you are allergic to particular product (vegan, halal, etc)
 🌞Een welkoms drankje
 🌞Live Muziek door Tony Santo. Heerlijke Latin Muziek!
 🌞Team Estilo Latino Show
 🌞Top sfeer
 🌞La Hora Loca
 🌞Prachtige Locatie
 🌞Gezelligheid GEGARANDEERD! 
 
LOS ESPERO!
Liefs, Sonia Rosales ZumbaClass💕

 

Kleintje Koffie 013
Let op: aangepaste datum in juli

De geplande datum van 22 juli 2023 gaat niet door. Hiervoor in de plaats is er een Kleintje Koffie 013 op zaterdag 8 juli 2023.
 

Griekse BBQ
Koken door en voor de buurt
En vergeet u niet op te geven voor onze jaarlijkse Zomer BBQ verzorgd door Fred Lehmann en Ton Hendriks. De BBQ is op Zondag 23 juli 2023. Opgeven via info@stadstuintheresia.nl met opgave aantal mensen, of u wilt en kunt helpen en of u speciale wensen hebt (Vegan, halal etc.).
 
Leesclub
De leesclub heeft de eerste datum vastgesteld voor het nieuwe seizoen en wel op woensdag 30 augustus 2023. Heeft u interesse om het komende seizoen aan te sluiten bij de Leesclub in de Stadstuin neem dan contact op met Yvonne van Berkel: vanberkelyvonne@gmail.com 
Copyright © *Stichting Stadstuin Theresia*, All rights reserved.

Nieuwsflitszzzz 

Our mailing address is:
*info@stadstuintheresia.nl*


 
Deel gerust onze Nieuwsflitszzzz via de mail of op uw facebookpagina.
Share Share
Forward Forward


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Stichting Stadstuin Theresia · Theresiastraat 15A · TILBURG, Noord-Brabant 5041 BG · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp