Graag stel ik me even voor

Als geboren en getogen Tilburgse, stel ik me graag aan je voor. Ik ben Marieke Peters-van den Braak. Sinds februari van dit jaar ben ik met mijn praktijk voor Emotional Freedom Techniques (EFT) en stresscounceling, Kracht & Ik, gevestigd in de Stadstuin. Met inmiddels zo’n 20 jaar ervaring als behandelaar in de hulpverlening aan volwassen en kinderen, weet ik een goed aanbod te creëren passend bij je hulpvraag.

Graag ga ik met je aan de slag om negatieve emoties, trauma’s, beperkende overtuigingen en angsten los te laten.

EFT is een snel werkende methode, om negatieve emoties op te lossen. Dit onder andere door het kloppen met je vingers op acupunctuurpunten in gezicht, romp en hand. De emotionele-/stress reactie wordt definitief losgekoppeld van de herinnering aan de gebeurtenis, waardoor klachten oplossen of verminderen. Blokkades in het lijf worden opgeruimd. Dit maakt dat EFT ook zeer effectief is bij diverse lichamelijke klachten.  

EFT is onder andere in te zetten bij angsten, lichamelijke klachten, beperkende overtuigingen, storende gedachten, trauma’s, omgaan met scheiding, fobieën, laag zelfbeeld, niet lekker in je vel zitten, slaapproblemen, burn-out klachten en bereiken van doelen als bijvoorbeeld diploma halen of stoppen met roken.

Door los te laten wat je niet meer nodig hebt, kun je zijn wie je bent. Gelukkig jezelf zijn!

Ben je geïnteresseerd in mijn aanbod, of wil je er meer over weten? Mail me dan op krachtenik@gmail.com dan plannen we een moment om kennis te maken met elkaar en EFT.

Misschien tot ziens!

foto Marieke

Meer nieuws

Nieuwsbrief mei 2023

11 mei 2023

Kleintje Koffie 013

23 september 2022

Kleintje Koffie 013 is gestart in het Tuinatelier van de Stadstuin Theresia. Een laagdrempelig koffiemoment…

Zeer succesvolle actie Theresia GROEN! Dak

6 juni 2022

Prachtige groene daken; links standaard groendak, rechts een bloemendak van Earthkweek De actie Theresia GROEN!…

Theresia GROEN! Dak

5 mei 2022

Kom naar de informatie avond op 30 mei om 20.00 uur in de Stadstuin. Klik…

Dementievriendelijk Theresia

28 maart 2022

In gesprek met elkaar over vergeetachtigheid en dementie.