Graag stel ik me even voor

Als geboren en getogen Tilburgse, stel ik me graag aan je voor. Ik ben Marieke Peters-van den Braak. Sinds februari van dit jaar ben ik met mijn praktijk voor Emotional Freedom Techniques (EFT) en stresscounceling, Kracht & Ik, gevestigd in de Stadstuin. Met inmiddels zo’n 20 jaar ervaring als behandelaar in de hulpverlening aan volwassen en kinderen, weet ik een goed aanbod te creëren passend bij je hulpvraag.

Graag ga ik met je aan de slag om negatieve emoties, trauma’s, beperkende overtuigingen en angsten los te laten.

EFT is een snel werkende methode, om negatieve emoties op te lossen. Dit onder andere door het kloppen met je vingers op acupunctuurpunten in gezicht, romp en hand. De emotionele-/stress reactie wordt definitief losgekoppeld van de herinnering aan de gebeurtenis, waardoor klachten oplossen of verminderen. Blokkades in het lijf worden opgeruimd. Dit maakt dat EFT ook zeer effectief is bij diverse lichamelijke klachten.  

EFT is onder andere in te zetten bij angsten, lichamelijke klachten, beperkende overtuigingen, storende gedachten, trauma’s, omgaan met scheiding, fobieën, laag zelfbeeld, niet lekker in je vel zitten, slaapproblemen, burn-out klachten en bereiken van doelen als bijvoorbeeld diploma halen of stoppen met roken.

Door los te laten wat je niet meer nodig hebt, kun je zijn wie je bent. Gelukkig jezelf zijn!

Ben je geïnteresseerd in mijn aanbod, of wil je er meer over weten? Mail me dan op krachtenik@gmail.com dan plannen we een moment om kennis te maken met elkaar en EFT.

Misschien tot ziens!

foto Marieke

Meer nieuws

‘MUZIEKWANDELING THERESIA’

14 november 2022

··· een avontuurlijke wandeling door de wijk ··· zondagmiddag 20 november tussen 13:00 en 18:00…

Op 14 september is Kleintje Koffie 013 gestart….

23 september 2022

Op 14 september is Kleintje Koffie 013 gestart in het Tuinatelier van de Stadstuin Theresia.…

Zeer succesvolle actie Theresia GROEN! Dak

6 juni 2022

Prachtige groene daken; links standaard groendak, rechts een bloemendak van Earthkweek De actie Theresia GROEN!…

Theresia GROEN! Dak

5 mei 2022

Kom naar de informatie avond op 30 mei om 20.00 uur in de Stadstuin. Klik…

VEILING KUNST DORY COOIJMANS VOOR STICHTING MS RESEARCH

2 mei 2022

Zaterdag 14 mei hebt u de kans een uniek kunstwerk aan te schaffen én een…