hetPaviljoen Podium - 22 januari 2020

 191217 flyer Donald Kwint 22 jan 20 body1
En de vraag is tegelijk of we het in de huidige maatschappij nog wel zo goed doen. Want de cijfers liegen er niet om: 76% van de jongeren ervaart te veel stress, één op de drie tieners vreest een burn-out en het antidepressiva gebruik onder jongeren is de laatste acht jaar met maar liefst 40% gestegen. Ouders doen allemaal enorm hun best. En tegelijk zijn ouders onvoldoende bewust van de impact op en de gebruiksaanwijzing van hun kind.
 
En de vraag is tegelijk of we het in de huidige maatschappij nog wel zo goed doen. Want de cijfers liegen er niet om: 76% van de jongeren ervaart te veel stress, één op de drie tieners vreest een burn-out en het antidepressiva gebruik onder jongeren is de laatste acht jaar met maar liefst 40% gestegen. Ouders doen allemaal enorm hun best. En tegelijk zijn ouders onvoldoende bewust van de impact op en de gebruiksaanwijzing van hun kind.Wil je weten hoe je zelf als ouder meer balans creëert in je gezin en tegelijkertijd het zelfvertrouwen van je kind verstevigt? Woensdag 22 januari 2020 geeft Donald Kwint samen met zijn vrouw Caroline Kwint-Schenk een lezing waarin je inzichten krijgt en inspiratie opdoet voor een leuker en vooral relaxter gezinsleven!
 
Donald en Caroline schreven samen hét ‘Boek voor ouders - ontdek in 9 stappen hoe opvoeden makkelijker en relaxter kan’ en zijn de oprichters van www.succesvolopvoeden.nl en www.succesvolbalanceren.nl. Ze inspireren ouders (en professionals die met kinderen omgaan) om makkelijker en duurzamer op te voeden. De door hun ontwikkelde methode is namelijk zowel relaxed voor nu als goed voor later.
 
"Als je doet wat je altijd al deed, krijg je wat je altijd al kreeg..."
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.